Veraa Metaal is een echt familiebedrijf

Over Veraa Metaal

Veraa Metaal: van familiebedrijf tot ijzersterke vakspecialist

Al ruim 25 jaar is Veraa Metaal uit Bergeijk de vakspecialist voor al uw plaatwerk en licht constructiewerk. In 1990 werd het bedrijf opgericht, toen nog met alleen een boormachine en een lasapparaat. Na een jaar werd de eerste zetbank gekocht. In 2013 stapten zoons Roy en Nick mee in de zaak en sindsdien wordt er vanuit twee locaties in Bergeijk gewerkt. Vanuit de Heerkensakker met staal en vanuit De Waterlaat met RVS.

Het team van dit familiebedrijf is intussen flink uitgebreid: met circa 15 gedreven vakspecialisten bieden we de meest uiteenlopende metaalbewerkingen aan. U kunt hierbij denken aan laserenontbramenlassenzettenzagenponsenwalsenlaser graverenoppervlaktebehandelingendraaien en CNC frezen.

Betrouwbaarheid als onderscheidende factor

Wat Veraa Metaal onderscheidt is de betrouwbaarheid in levering en kwaliteit. Deadlines zijn er om gehaald te worden, dát is onze insteek. We denken graag mee in oplossingen en maken dan ook geregeld proeven voor onze opdrachtgevers. We verzorgen veel stukwerk en prototyping maar ook veel seriewerk en repeterende onderdelen.

Branches waar we aan leveren zijn o.a.:

Scroll naar boven